Nyheder

Ny CEO, Torben Malmos, samt udvidet produktionshal.

Linatex A/S har pr. 1 maj 2016 fået ny CEO: Torben Malmos, som med 18 års erfaring indenfor branchen, bliver ansvarlig for at drive organisationen mod nye højder.

I led med Linatex A/S strategi, om at være i front på kvalitet og innovation, er produktionshallen blevet udvidet med 9 CNC-maskiner pr. 1 juni 2016.

Maskinerne bliver leveret med up-to-date software, og vil være fuldt funktionsdygtige i august 2016. Linatex A/S vil derved fordoble sin kapacitet på output, samt bibeholde sin fleksibilitet på skræddersyede ingeniørløsninger.

I forlængelse heraf har Linatex A/S udvidet lageret betragteligt, for at imødekomme hurtig levering til kunderne.

Kundetilfredshedsanalyse

Vi er i fuld gang med at analysere resultatet af vores kundetilfredshedsundersøgelse som løb af staben fra den 27. oktober til den 7 november.

Vi siger hjertelig tillykke med præmien, som er på vej til vinderne.

De 10 vindere af deltagerkonkurrencen er.....

I vores netop afsluttet kundetilfredshedsundersøgelse har vi udloddet vi 10 stk. præmier (biografbilletter for 2 personer).

Vinderne skulle findes blandt de 205 personer, som har deltaget i undersøgelsen. Vi takker for jeres tid og svar som vi er i gang med at analysere. De 10 vindere er:

  • Stig Christian Bordorff
  • Stig Sandager
  • Susanne Nielsen
  • Aage Rasmussen
  • Jørn Wigant
  • Henrik Bjørnskov
  • John Andersen
  • Jim Mikkelsen
  • Håkon Rask
  • Svend-Erik

Vi har oprustet vores salgsteam - nye stærke kræfter står klar til at servicere dig!

Med ansættelsen af Dorthe Skov Thomsen, Michael Markussen og Vanessa Nielsen har vi styrket salgsafdelingen med nye erfarne og unge kræfter.

Dorthe er Linatex’ ansigt udadtil - Michael og Vanessa byder dig velkommen på vores telefoner her i Herlev - 4353 8844

Hvem er de tre? – få et kort indtryk af dem her:

Dorthe

Dorthe er Linatex’ nye ansigt udadtil. Hendes primære opgave består i at pleje og styrke vores kundeportefølje vest for Storebælt. Dorthe kommer fra en lignende stilling i hhv. Bagger-Nielsen og Igus og har derfor stor erfaring med rådgivning og salg af teknisk plast og kompositter.

Dorthe repræsenterer hele S&K Group, hvori Linatex indgår. Med en kommerciel tilgang og kunden i centrum skaber Dorthe frugtbare kunderelationer - relationer, der bygger på samarbejde, tillid og troværdighed.

Når Dorthe ikke er på landevejen på vej til vores kunder, bruger hun fritiden med blandt andet traveture og franskundervisning.

Michael

Michael er ansat i vores salgsafdeling, hvor hans primære opgaver udadtil er rådgivning, tilbud og salg af færdige plastkomponenter. Internt er Michaels primære opgave at lede produktionen. Michael har mange års erfaring inden for salg og bearbejdning af både plast og metal. Han er uddannet maskintekniker i konstruktion, har været selvstændig smedemester i 14 år og kommer senest fra en stilling som produktspecialist inden for bearbejdning af plast. Med Michaels store viden om plastbearbejdning og gode kundeforståelse skaber han sammen med kunderne bæredygtige løsninger.

Når Michael ikke jonglerer med sin plastviden, bruger han fritiden i naturen med jagtfeltskydning og i Greve Trim Motionsklub som løbetræner.

Om Linatex:

”Der er stor respekt for hinanden og plads til at udvikle sig både fagligt og personligt, som jeg påskønner meget. Alle mine forventninger er indfriet og jeg er super glad for at være en del af Linatex”

Du træfter Dorthe på mobil 2498 0387 eller mail dst@linatex.dk

Om Linatex:

”Linatex kan overholde og dokumentere tolerancer i bearbejdning af plast, som normalt kun ses i metalindustrien”.

Du træffer Michael på mobil 2999 0913 eller mail mim@linatex.dk

Vanessa

Vanessa er ligeledes ansat i vores salgsafdeling, hvor hendes primære opgaver er rådgivning, tilbud og salg af færdige plastkomponenter. Vanessa stammer fra Tyskland og har danske rødder. Med sig fra Tyskland har

Vanessa en trainee uddannelse, hvorfra hun har opnået erfaring med salg og viden om plast og gummi. Henover sommeren har Vanessa besøgt vores tyske leverandører, der har klædt hende yderligere på til at give vores kunder en professionel rådgivning. Vanessa er imødekommende, serviceminded og kvik.

Når Vanessa ikke servicere vores kunder, bruger hun fritiden aktivt som bueskytte i Køge Bueskyttelaug og med fitness.

Om Linatex:

”Linatex er som én stor familie – et stærkt team af hjælpsomme og dygtige kollegaer med stor viden og ekspertise, der har det sjovt mens de arbejder. Der er et super arbejdsklima i Linatex og jeg glæder mig hver dag til at gå på arbejde”.

Du træffer Vanessa på telefon 4692 1013 eller mail van@linatex.dk

Dorthe, Michael og Vanessa glæder sig til at høre fra dig.

Vi har styr på dokumentationen! – det bekræfter vores nye Elite Smiley

Linatex er underlagt smiley-ordningen fra fødevarestyrelsen, da vi leverer materialer og færdige komponenter, der kommer i forbindelse med fødevarer.

En elite smiley opnås efter 4 kontroller uden anmærkninger. Seneste kontrol blev foretaget den 29. juli 2015 i henhold til BEK 822/2013 og denne inspektion udløste en elite smiley.

Vi er stolte over at få en elite smiley – en anmærkning vi har fået, fordi vi har styr på dokumentationen og sporbarhed af materialer til fødevarekontakt. Vi fortsætter naturligvis det gode arbejde med at sikre en høj kvalitet i vores dokumentstyring, som er en integrerede del af vores kvalitetsstyring og ISO9001 certificering, så vi kan beholde den fornemme anmærkning.

På følgende link klik her, finder du den seneste kontrol fra 2015, der har udløst en elite smiley.

På fødevarestyrelsens hjemmeside kan du læse de seneste fire fødevare kontroller.

God læselyst.