+45 43 53 88 44
+45 43 53 88 44
linatex@linatex.dk
Send en e-mail

TEKNISK GUMMI

Linatex leverer kvalitetsløsninger indenfor teknisk gummi. Skal I bruge færdige gummiplader eller special formstøbte emner, så får I dokumenterede kvalitetsprodukter hos os.

I får rådgivning om det bedste materiale til den specifikke opgave - vi kender både markedet og lovgivningen i detaljer. I er ikke fastlåst til en bestemt producent af råvarer, for vi vælger de råvarer, der egner sig bedst til den enkelte opgave.

Kontakt Linatex på 4353 8844 for produkter af teknisk gummi.

I er også meget velkomne til at skrive til os online, gerne med tegninger af de emner I skal bruge, så kontakter vi jer for videre dialog.

Læs mere om Linatex knowhow og hvordan den bliver anvendt i praksis »
 

Hurtig levering af teknisk gummi ved produktionsstop


Går der noget galt i en produktionsenhed, og I har behov for erstatningsemner, så leverer vi hurtigt. Ofte endda fra dag til dag, afhængigt af hvilken type emner, der er behov for.

Linatex’ produktionsmiljø er indrettet til fleksibilitet, som kommer dig til gode som kunde. Jo længere tid jeres produktion står stille, jo dyrere bliver det. Vi forstår problematikken og arbejder sammen med jer for at minimere nedetid og risiko for yderligere problemer.

Kontakt os på 4353 8844 og få en højt kvalificeret sparringspartner, samt rådgivning om teknisk gummi og plast.
 
Linatex arbejder primært indenfor følgende typer teknisk gummi: Linatex er det eneste firma i Danmark, der både arbejder med teknisk plast og teknisk gummi. Det giver dig som kunde, et enestående udgangspunkt for at finde det bedste materiale, og kombination af materialer, til produktionen.

Udgangspunktet er altid, at løsningen bliver et produkt med den bedste ydeevne til den bedste pris.

Se også vores certificeringer »
 
KONTAKT OS
Du er velkommen til at kontakte Linatex på telefon +45 43 53 88 44.
Produkt information
 
Bliv ringet op
 
Modtag nyheder på mail
 
Firma:
*
Navn:
*
E-mail:
*
Telefon:
*
Evt. besked:
 
Linatex | Smedeholm 3-5 | DK-2730 Herlev | Telefon: +45 43 53 88 44 | E-mail: linatex@linatex.dk